Первомайська селищна громада
Миколаївська область, Миколаївський район

Співпраця з WASH-Cluster триває: з представниками відвідали громади

Дата: 27.04.2024 10:03
Кількість переглядів: 144

Фото без опису

WASH-Cluster - це унікальна форма співпраці благодійних організацій з громадами та координації роботи гуманітарних партнерів. Зокрема, тут збирають потреби у відновленні водопостачання в громадах, а надалі розподіляють серед фондів для безпосередньої відбудови. Тому останнім часом разом з координаторкою кластеру з питань водопостачання, санітарії та гігієни Міріам Клінкенберг фахівці Агенції відвідують громади для повного розуміння ситуації в громадах.

Так, вже відвідали Первомайську селищну та Березнегуватську громади. Зустрічалися із головами громад та представниками місцевих водоканалів, адже це ті установи, що безпосередньо знають проблеми водопостачання.

Це одні з тих громад, що найбільше постраждали від російської агресії. Отже, розповідаємо докладніше👇🏻

📍У Первомайській громаді є села, що були зруйновані на 80-90%. Пошкоджені комунікації, зокрема і водонапірні башти, тому тут є проблеми із водопостачанням.

📍Березнегуватська громада тривалий час була прифронтовою, є масштабні руйнування. У деяких селах населення складає до 30 людей, люди не можуть повертатися з евакуації через відсутність інфраструктури.

Усі потреби, про які стає відомо, додають до спеціального застосунку та обговорюють на регулярних зустрічах з усіма партнерами. Так, запити Березнегуватого вже відомі донорам для потенційної допомоги в майбутньому🤞🏻


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь