A A A K K K
для людей із порушенням зору
Первомайська селищна громада
Миколаївська область, Миколаївський район

Тісна співпраця триває

Дата: 20.04.2024 11:04
Кількість переглядів: 160

Фото без опису

Первомайська СВА заручається підтримкою з боку міжнародників: Zamość Ordynacki Rotary Club District 2231 Poland, Rotary District 7850 RC NH, Plymouth, New Hampshire USA, організація Common man for Ukraine.

Така тісна співпраця стала можливою у зв’язку з підписанням Меморандуму про взаєморозуміння ще в 2023 році з Миколаївським регіональним центррм підтримки бізнесу в особі його керівника Артема Ващиленка.

Центр підтримки бізнесу — незалежна організація, яка з 1998 року успішно працює у галузі підтримки підприємництва, інвестицій та регіонального економічного розвитку.

Місією організації є всестороння підтримка становлення та розвитку приватного підприємництва в Україні на основі міжнародних бізнес-стандартів, а до пріоритетних завдань, що ставить перед собою Центр відносяться:

- Підтримка сектору малого та середнього бізнесу шляхом надання високоякісних консалтингових, інформаційних та тренінгових послуг.

- Формування та розвиток сучасної інфраструктури підтримки підприємництва, малого та середнього бізнесу.

- Всебічне використання досягнень та найкращого світового досвіду в сприянні приватному бізнесу і міжнародному співробітництву.

- Розвиток ринкових відносин та регіональної економіки шляхом створення сприятливих умов для ведення бізнесу та інвестицій.

- Розробка та втілення регіональної політики розвитку підприємництва, аналітична підтримка регіональних та місцевих програм розвитку малого та середнього бізнесу.

Саме на цих пріоритетах ми й провадили спільну роботу, надаючи допомогу приватному бізнесу, агросектору, мілкому домашньому господарству.

На цей раз нам вдалося зміцнити взаєморозуміння з польськими та американськими партнерами, які разом із миколаївськими представниками Ротарі Клуб завітали до нашої громади з моніторинговою місією.

Зустрічали поважних гостей Максим Коровай - начальник Первомайської селищної військової адміністрації зі своїми заступниками Сергієм Паладієм, Валерієм Ліщуком, старостою Партизанського старостинського округу Раїсою Шульгою, спеціалістом із ЦЗ Андрієм Яртимиком.

У ході зустрічі керівництво громади окреслило коло проблемних питань, розказало про стан справ і ситуацію загалом з моменту деокупації населених пунктів, приділивши увагу тим позитивним моментам, що вдалося досягти за півтора року.

Після діалогового спілкування міжнародні партнери зробили коротенький огляд с. Партизанське та поспілкувалися з його жителями. На завершення родини Партизанського отримали продуктові набори.

Частина гумдопомоги була доставлена до гумхабу громади для поповнення запасів, що використовуватимуться виключно для закриття потреб жителів населених пунктів.

Дякуємо за співпрацю та таку важливу підтримку!

#RotaryClub

#Центрпідтримкибізнесу


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь