A A A K K K
для людей із порушенням зору
Первомайська селищна громада
Миколаївська область, Миколаївський район

Водопостачання в громадах та розвиток інфраструктури: фахівці Агенції зустрілися з народним депутатом

Дата: 19.04.2024 09:18
Кількість переглядів: 184

Фото без опису

Значна частина Миколаївської області зазнала пошкоджень та руйнувань внаслідок російської агресії. 12 громад Баштанського та Миколаївського районів Миколаївщини були найбільше уражені, і частина з них входять до округу народного депутата України Ігоря Копитіна. Тому сьогодні фахівці Агенції провели зустріч з нардепом щодо спільних дій з допомоги цим громадам у відновленні.

📌Зокрема, йшлося про Первомайську, Шевченківську та Галицинівську громади, де найбільше пошкоджень. Там були зруйновані водонапірні башти, будівлі амбулаторій, шкіл, та найбільше – житлових будинків. Наразі Агенція працює над втіленням проєкту з благодійним фондом «Молодь з місією». У рамках нього в Первомайській та Шевченківській громадах розпочали підготовчі роботи зі встановлення 60 модульних будинків біля раніше зруйнованих домів.

Обговорили з Ігорем Копитіним і те, як можна сприяти відновленню водопостачання в цих громадах. Наразі для цього ми налагоджуємо співпрацюємо з WASH-Cluster. Проте за прогнозами, цьогоріч літо буде засушливим, і до відновлення водопостачання людям необхідно забезпечити підвіз питної води. Тому домовилися про подальшу співпрацю з допомоги населенню.

Інформація з АРРМО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь