A A A K K K
для людей із порушенням зору
Первомайська селищна громада
Миколаївська область, Миколаївський район

Прямуємо разом!

Дата: 18.04.2024 10:36
Кількість переглядів: 177

Фото без опису

Експертний офіс з питань відбудови Півдня України, що є проєктом Спілки будівельників Півдня України, організував робочу зустріч з партнером проєкту - ведучою компанією України з брендингу та комунікації Friends of Brands та цільовими громадами проєкту: Дар’ївською, Чорнобаївською та Первомайською

Метою зустрічі було виявлення пріоритетів громад, визначення їхніх комунікаційних потреб, а також формулювання комунікаційних ліній та цілей.

Під час першої робочої зустрічі-мітингу від Первомайської СТГ взяли участь Максим Коровай - начальник Первомайської СВА, голова робочої групи з розробки Комплексного плану відновлення громади, а також секретарка робочої групи, керуюча справами виконкому Первомайської селищної ради Анжела Хоменюк.

В даний момент в розробці знаходяться комунікаційні плани для громад на наступні 3-6 місяців, які планується завершити протягом наступних двох тижнів.

Кожен комунікаційний план буде створений індивідуально, з урахуванням поставлених громадами цілей, для забезпечення ефективної комунікації та досягнення намічених завдань.

Публікація підготовлена за фінансової підтримки Європейського Союзу European Union in Ukraineта Німецького фонду Маршалла Сполучених Штатів Америки Black Sea Trust for Regional Cooperation. Її зміст є виключною відповідальністю Експертного офісу з питань відбудови Півдня України і не обов’язково відображає позицію Німецького фонду Маршалла.

#ПрямуємоРазом

#ПрограмаСтійкість

#BSTproject


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь