A A A K K K
для людей із порушенням зору
Первомайська селищна громада
Миколаївська область, Миколаївський район

Післясмак нагород!

Дата: 09.04.2024 22:24
Кількість переглядів: 153

Фото без опису

Приємно враховувати той факт, що живуть люди на цьому світі не просто так, а задля того, аби залишити по собі добрий слід.

Навіть у страшних умовах війни ми доводимо нашу незламність і стійкість, долаючи всілякі перешкоди. Особливо - на спортивному Олімпі.

От так і є! Учора було дуже приємно спостерігати над тим, як наші молоді спортсмени відстоювали громаду на фінальному етапі змагань зимової першості м. Миколаєва «8х8».

Організовано ці змагання АФМ, АФМО, ЦМС.

Приємно, що голова АФМ 8х8 О. Россошинський зміг згуртувати команду однодумців та вдало провести такий традиційний турнір, щоб дати насолоду вболівальникам.

Окрім видовищних матчів, що дійсно принесли задоволення всім, було приємно спостерігати як організатори вітають кращих футболістів.

Зокрема, одними з них стали й наші, які грали в

«Суперлізі»: Едуард Сацута, Артем Д’яков, Костянтин Комісаренко, Андрій Тарахненко. Вони були нагороджені Грамотами та кубками.

Також АФМ відзначила Подякою за непохитну підтримку і вагомий внесок у відновлення футбольної життєдіяльності регіону, патріотизм, сумлінну працю, високий рівень професіоналізму та самовідданість Президента ФК «Первомайське» Максима Коровая.

Нагадаємо: цю зимову першість наша команда завершила з бронзовими медалями - попереду тільки золото!

«Ми завжди стоїмо на варті здоров’я та підтримуємо всі починання наших спортсменів. Адже від цього залежить успіх завтрашнього дня. Дивимося тільки вперед! Відлякуємо нашим ЗСУ!!Віримо в перемогу України!!!»,- зазначив Максим Коровай.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь