A A A K K K
для людей із порушенням зору
Первомайська селищна громада
Миколаївська область, Миколаївський район

Проведено ZOOM-конференцію

Дата: 23.03.2024 09:01
Кількість переглядів: 156

Фото без опису

У рамках виконання доручення начальника Миколаївської ОВА щодо реалізації Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії» обласним управлінням інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю проведено ZOOM-конференцію у форматі зворотного зв’язку.

До цього заходу долучилися й члени комісії з питань топоніміки Первомайської селищної ради разом із начальником Первомайської СВА Максимом Короваєм.

Метою заходу стало визначення проблемних питань з реалізації зазначеного Закону на місцях та надання детального роз’яснення відповідальним виконавцям щодо повноти даних та правильності заповнення основних онлайн таблиць.

Перший етап запровадження реалізації Закону завершено, на черзі другий етап, згідно якого рішення про перейменування прийматиметься очільниками обласних військових адміністрацій.

Ті органи місцевого самоврядування, що не спромоглися виконати всі вимоги першого етапу, з 27 квітня передають такі повноваження обласній владі.

Первомайська СВА змогла дотриматися чинного законодавства й в зазначені Законом терміни змінити назви об’єктів топоніміки та урбаноніми та привести їх до вимог законодавства, не обійшовши увагою думку громадськості та врахувавши її.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь